Breathwork for stressreduksjon – pust deg til et bedre liv

Breathwork på jobben

Breathwork for stressreduksjon kan gi deg et bedre liv. Mange av oss puster feil og det bidrar til å øke stressnivåene i kroppen vår. Breathwork, eller pusteøvelser om du vil, er en trygg og rask måte å lindre stress, angst, forbedre fordøyelsen, balansere energien og forbedre søvnen din. 

Som sertifisert Breathwork Coach og tilbyr jeg en vitenskapelig velprøvd puste-metodikk som gjør det mulig for mine klienter å bearbeide og kontrollere nervesystemet ved bruke av pusten. 

Jeg har satt de vitenskapelige pusteteknikkene i system og utviklet ABC Beathwork® -metoden. Den består av flere ulike pusteteknikker satt i system og fremstår som en helhetlig verktøykasse med ulike pusteteknikker for ulike situasjoner. 

Breathwork er en morsom og lett å teknikk hvor vi med enkle pusteøvelser påvirker vårt autonome nervesystem. Teknikken gir deg et økt mentalt fokus, og pusteøvelsene er korte med kraftig virkning. Det er en enkel og aktiv teknikk som passer for alle uansett kropp, alder og kjønn. Alle øvelsene praktiseres sittende. I noen enkelttilfeller kan du også praktisere noen av øvelsen stående eller liggende dersom du ønsker det. 

Pusteøvelser setter det deg automatisk i en meditativ tilstand. Du kan gjøre det hvor som helst og når som helst på dagen og natten for å få nervesystemet rolig, avslappet og balansert. Tenk på Breathwork som en aktiv form for meditasjon hvor du får alle de samme fordelene.

Du trenger ingen erfaring med pusteteknikker. Jeg bruker en veldig enkel, vitenskapsbasert tilnærming som er effektiv for alle.

 

Breathwork på jobben – Coachingkurs for bedriftsledere og team

Breathwork på jobben er et kurs som går over fire uker. Kurset er designet for å hjelpe ansatte med å utnytte pusten for blant annet å redusere stress og bli mer effektive på jobb.

Breathwork har sine røtter i den gamle kunsten og vitenskapen om Pranayama (yoga-pust) og tilpasset for vår moderne livsstil. Stress har blitt en folkesykdom og i følge en undersøkelse gjort av Harvard Medical Scholl så er ca 90% av alle legebesøk direkte eller indirekte knyttet til stresses. Det er derfor viktig med større bevissthet og praktiske verktøy for å håndtere og kontrollere den umiddelbare og langsiktige virkningen av stress på kropp og sinn.

I løpet av Breathwork-kurset – vil du lære om

  • Nervesystemet ditt
  • Pustens anatomi
  • Hva som skjer i kroppen din og skadestresset forårsaker deg
  • En rekke kraftige pusteteknikker som umiddelbart er effektive for en rekke scenarier

Fordeler med Breathwork

  • Verktøysett for daglige pusteteknikker for å hjelpe i enhver situasjon
  • Lære å håndtere og kontrollere nervesystemet
  • Redusere stress
  • Forbedre søvn og fordøyelse
  • Øk energi og konsentrasjon og dermed økt effektivitet

 Kontakt meg for informasjon om Breathwork på jobben!

 

Private klienter – personlig eller online

Jeg lager individuelle og løsningsorienterte Breathwork-programmer for å hjelpe deg med stresshåndtering, søvnforstyrrelser, redusere angst og fordøyelsesproblemer.

Det typiske programmet går over fire uker, og hver sesjon er på ca 30 minutters. Vi møtes en gang i uken, enten ved at vi er fysisk i samme rom eller gjør det online via zoom, skype, teams eller hva du foretrekker.  Dette kombineres med at du får enkle og korte daglige oppgaver hvor du praktiserer en video eller lydfil som jeg lager til deg.

Breathwork passer for alle som ønsker økt livskvalitet ved å lære å kontrollere og håndtere nervesystemet, stress og angst.

Pris – 1 måneders program (4 coachingklasser + daglig hjemmepraksis)
Online: kr 3.000,-
Sted: der du befinner deg med nett-tilgang.

Kontakt meg for informasjon om Breathwork!

 

Breathwork for stressreduksjon workshops på arbeidsplassen, treningssentre og yogastudioer

Breathwork for stressreduksjon i workshop-formatet er en svært effektiv læringsform hvor deltagerne får et sett med pusteverktøy som forbedrer livskvaliteten.

Innhold Breathwork Workshop:

  1. Introduksjon
  2. Kroppen og pustens anatomi
  3. Praktiske pusteøvelser
  4. Avslutning med spørsmål og svar

Sted: Opplevelsesmessige workshops kan foregå via Zoom på kontoret, yogastudioer, treningssentre, live -arrangementer, festivaler og konferansesteder.

Kontakt meg for informasjon om Breathwork!