Den gode samtalen

Vi har alle våre utfordringer. Mange av oss sitter fast i låst mønstre som er vanskelige å bryte. Vi er alle forskjellige individer med våre unike behov, ønsker og drømmer. 

Dette er din tid. Din tid her på kloden. Så bruk den riktig. Bruk tiden på det livet som er riktig for deg. Det er mange som forteller oss hva vi burde gjøre. Hva vi må gjøre for å få et lykkelig liv. Sannheten er at det kun du som vet. Din reise i livet er unik for deg. 

I Den gode samtalen snakker vi om dine behov, ønsker og drømmer og hvordan du skal komme deg dit. I disse samtalene som vi gjør via Skype starter vi med en kort meditasjon for å roe ned, finne balansen akkurat her og nå og jorde oss ned slik at vi kommer nærmere kjernen i deg på en mindful måte. 

Denne samtalen kan springe fra det ene området til det andre. Utgangspunktet for dette er at det er slik du er akkurat nå. Vi utforsker og utfordrer dine behov, ønsker og drømmer om de store og små tingene i livet. Og ofte så tror vi at det er de store tingene som er de viktige, men ofte så er det de små tingene som livet består av som blir de viktigste i hverdagen. Det er ofte sammensetningen av de små tingene i livet som fører til at vi kommer stadig nærmere våre ønsker og drømmer. 

Livet er ikke nødvendigvis en dans på roser, men ved å justere oss riktig så kan vi unngå tornene og redusere ubehaget og fokusere på det som er riktig for akkurat deg. 

Mange har utfordringen med at de gnager på det som har skjedd og tenker på, alt det negative, som kan skje i fremtiden. Denne form for anger ved å tenke tilbake på noe og fokuset på frykten for fremtiden gjør at vi nærmest glemmer å leve akkurat her og nå. Vi glemmer å være tilstedet i vårt eget liv  i øyeblikket. 

I Den gode samtalen får du luftet det du har behov for og føler for akkurat her og nå. Frustrasjoner skal på bordet og så søker vi frem til områder i livet ditt du ønsker å endre slik at hverdagen blir bedre. Vi jobber med endringer på forskjellige områder i livet ditt og ser på dine målsetninger på kort og lang sikt. 

Mellom våre Skype-samtaler får du oppgaver som du skal jobbe med. Kanskje er du et ja-menneske som har vanskelig for å si nei. Da jobber vi med at du skal lære deg å si nei på en positiv måte slik at positive relasjoner opprettholdes. 

Kjenner du deg igjen i dette? 
Lyst til å gjøre noe mer med livet ditt? 
Og er du virkelig klar for å sette deg nye mål for ditt liv?


Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale.