Meditasjoner

Lumi koronavirus angst-meditasjon

Det er en vanskelig tid. Koronaviruset herjer over hele verden og vi er i lockdown. Denne vanskelige tiden fremkaller også vanskelige følelser for mange. Vi kjenner på angst eller engstelse, stress og bekymringer. Disse emosjonene kan lett ta overhånd og definere oss i hverdagen. Livet faller liksom ikke helt på plass.

Mediter til Lumi koronavirus angst-meditasjon her>>


Lumi rydd i rot meditasjon

Vi rydder i sinnet og vi rydder i hjemmet. Her har du en meditasjon som du kan lytte til både før du rydder og gjør rent i hjemmet, og når sinnet spinner på for mange negative tanker. 

Denne Rydd i Rot meditasjonen er skrevet for Jeanette Bretteville som er sertifisert KonMari-konsulent og driver Bretteville.no

Mediter til Lumi Rydd i Rot meditasjonen her>>


Lumi stillhet i orkanens øye

I denne meditasjonen bruker vi orkanen som metafor for at det stormer rundt oss. Målet med denne meditasjonen er å koble oss til det stedet hvor vi finner sinnsro. Og i orkanens stormende vinder er det helt stille i sentrum av orkanen. Vindene som stormer rundt er tankene som spinner på høygir. Vi søker oss inn til orkanens øye. Til stillheten. Til vår naturlige sinnsro.

Mediter til Lumi stillhet i orkanens øye meditasjonen her>>


Lumi krisemeditasjon

Det er mye som skjer i oss selv når vi reagerer på det som skjer rundt oss. Av og til så blir det bare så alt for mye for oss. Vi kjenner stresset i sinnet og kanskje også rent fysisk i kroppen. Det kan manifestere seg med reelt følte fysiske smerter, tilsynelatende uten grunn.

Mediter til Lumi krisemeditasjon her>>


Lumi sovemeditasjon

Søvn er viktig for at sinnet og kroppen skal prosessere alt det vi har opplevd og forholdt oss til i løpet av dagen.

Mediter til Lumi sovemeditasjon her>>