LumiMindfulness.no – mitt nye online mindfulness-studio

mindfulness på jobben

LumiMindfulness.no er mitt nye online mindfulness-studio hvor jeg samler all min kunnskap innenfor mindfulness, meditasjon, breathwork/pusteøvelser, yoga nidra og coaching. Lumi Mindfulness er en plattform for mental helse og velvære for deg som ønsker å få mer ut av livet ved å være deg selv.

Mindfulness
Stress kan gjøre oss syke og ødelegge livene våre. Vi definerer mindfulness som oppmerksomt nærvær fra øyeblikk til øyeblikk. Et liv med mer balanse. Du skal ikke bare yte, men også være tilstede i ditt eget liv og nyte sinnets ro.

Meditasjon
Når vi mediterer tar vi sinnet fra aktivitet til stillhet. Vi har mange meditasjonsteknikker. Felles for dem er at jeg fokuserer på de teknikkene som gir deg balanse og sinnsro.

Breathwork
Pusten er livskraften vår. Vi bruker pusteteknikker som påvirker vårt autonome nervesystem. Jeg har laget en egen metode, eller modalitet som man ofte kaller det. Denne metoden består av enkle pusteteknikker som du kan praktisere daglig når du trenger økt energi, bedre balanse når du er urolig og roe deg ned når du trenger det. Metoden har jeg gitt navnet “ABC Breathwork™”. Du kan lese mer om Breathwork for stressreduksjon her>>

Yoga Nidra
Yoga Nidra oversettes med logisk søvn og er en ledet meditasjon hvor kroppen og sinnet sover mens du er våken.

Som medlem på LumiMindfulness.no har du alltid tilgang

Som medlem på LumiMindfulness.no finner du mange forskjellige øvelser som du kan praktisere når det passer for deg. I tillegg vil jeg ha livestream sendinger med for eksempel mindfulnessklasser, breathwork-klasser, kurs og workshops.

Prøv 7 dager gratis

Som medlem av LumiMindfulness.no har du tilgang til et stadig økende utvalg av øvelser. Jeg har gjort det enkelt, du får en gratis prøveperiode på 7 dager og deretter kan du velge mellom løpende månedsmedlemskap eller et årsmedlemskap.

Bedriftsmedlemskap

Jeg ha laget en egen ordning for bedrifter som ønske å tilby ansatte en online løsning for bedre mental helse og velvære. Bedriften betaler et beløp i måneden/året og ansatte får gratis tilgang 24/7.

Sjekk ut LumiMindfulness.no

LumiMindfulness.no – mitt nye online mindfulness-studio finner du her>>

 

Legg igjen en kommentar